SÆLG

SALG AF BOLIG I SPANIEN

Hvis du skal sælge hus eller lejlighed i Spanien, er det vigtigt at forstå, at processen er anderledes end i andre lande, og at den kan tage længere tid.
Overdragelsen af ejendomsretten til en bolig i Spanien går igennem en spansk notar. Salgsprocessen i Spanien kan være mere kompliceret og tage længere tid end i andre lande. Sådan foregår det – frem til det sidste møde med notaren.

Kontakt os - vi hjælper dig

DE FIRE TRIN I SALGSPROCESSEN

Udbuddet af boliger er enormt i Spanien, og det kan være en udfordring, når man skal sælge sin bolig. Det er en af årsagerne til, at man skal vælge en etableret mægler, som ved, hvordan kunderne finder netop din bolig. Du kan læse om salgsprocessen nedenfor. Inden vi når dertil, har vi som mægler et stort arbejde foran os for at sælge din bolig til den bedste pris. Vi opdeler det i fire dele:

Aftale med mægleren

Inden en salgsproces går i gang, skal der underskrives en aftale med mægleren. Aftalen regulerer salgsopgaven. Her er det vigtigt, at du føler tillid til og tryghed ved den ansvarlige mægler. Mægleren vil være med dig gennem hele processen, og det er derfor vigtigt, at alt føles rigtigt. Hvis det mod forventning føles forkert, er det ikke noget problem at skifte mægler hos Serneholt Estate. Aftalen er med Serneholt Estate, ikke med en bestemt mægler.

Vurdering

Vi kigger selvfølgelig på din bolig for at fastsætte en pris på boligen. Vi gennemgår, hvad andre boliger i samme område er solgt for, og hvilken stand boligen er i. Det gør vi sammen med dig som sælger.

Forberedelse

Nu begynder vores arbejde rigtigt. For at din bolig skal få den rigtige køber til den rigtige pris skal man være forberedt. Vi benytter os af professionelle fotografer til at formidle den rigtige fornemmelse af boligen. ”Et billede siger mere end 1000 ord” er ikke bare et ordsprog, men kan være afgørende ved et boligsalg. For at give din bolig de bedste betingelser fotograferer vi med et såkaldt 3D-kamera.

Når billederne er taget, er det tid til at begynde at udnytte samtlige kanaler til at finde den rigtige køber. Din bolig bliver fremvist både på de sociale medier, i nyhedsbreve og på boligportaler, og også et såkaldt åbent hus kan være et alternativt supplement.

Opfølgning

Vi kommer sandsynligvis til at fremvise din bolig flere gange til forskellige interessenter, og for at du som sælger skal vide, hvad eventuelle kunder siger om din bolig, er opfølgning vigtig. Du kan også deltage i hele salget, hvis du ønsker det. Når vi har fundet en køber til din bolig, begynder den del af salgsprocessen, hvor vi mæglere guider dig igennem et trygt og sikkert salg for både dig og din køber. Den har vi sammenfattet i en enkel og informativ salgsguide. Download salgsguiden her.

    Flere filtreSe ejendomFiltrer søgning
  • Nulstil

Hyppige søgninger

Orihuela Costa Villaer | Lejligheder Fuengirola Villaer | Lejligheder Mijas Villaer | Lejligheder Marbella Villaer | Lejligheder Nueva Andalucia Villaer | Lejligheder Puerto Banus Villaer | Lejligheder Estepona Villaer | Lejligheder El Paraiso Villaer | Lejligheder Manilva Villaer | Lejligheder La Duquesa Villaer | Lejligheder