Playa Flamenca, Orihuela Costa

185 000

Gennemsnitlig pris i Orihuela Costa: 268.813 €
2
1
77 m²
23 m²

I hjertet af Playa Flamenca, få minutter fra det største indkøbscenter i området, La Zenia Boulevard, finder vi dette fantastiske projekt, der tilbyder os næsten 500 ejendomme, hvor vi kan vælge vores nye hjem tæt på stranden. Her finder du en enorm moderne urbanisering, der vil byde på flere svømmebassiner, opvarmede pools, fitnesscenter, sauna, jacuzzi, store haver og stier til vandreture. Dette er et projekt lavet til at slappe af og maksimere nyde det middelhavsklima.

Her kan vi finde lejligheder med to eller tre rummelige soveværelser, et eller to badeværelser, have, balkon eller privat tagterrasse. Alle boliger har et moderne design med en åben planlayout mellem køkkenet og stuen, hvor vi har adgang til de store terrasser.

Urbaniseringen ligger i hjertet af Playa Flamenca, tæt på butikker, restauranter, apoteker, banker, fitnesscentre, supermarkeder og det største indkøbscenter i La Zenia Boulevard. Herfra har vi kun brug for 5 minutters gang til stranden eller få minutter i bil til de andre dejlige strande i Orihuela Costa. Dette område er omgivet af flere golfbaner, der kan nås på få minutter i bil.

Kontakt os i dag for mere information eller for at booke en visning!

Apartment
Ref: 361-01499P

Vil du vide mere?


  Kontakt os

  Loading...

   Anslåede månedlige omkostninger

   € / måned*

   * Driftsomkostninger tilføjes

   Din alder:

   Angiv venligst alder. Afskrivninger beregnes over 30 år eller antal år tilbage til din 70-årsdag.   Lån regnemaskine

   Pris:

   Forskud (min 20 %):

   Interesse:

   Fakta

   • Near Amenities
   • Tæt på butikker
   • Garden View
   0
    Flere filtreSe ejendomFiltrer søgning
   • Nulstil