Murcia

99 000

Gennemsnitlig pris i Murcia: 747.457 €
2
1
67 m²

En varm velkomst til Terrazas de la Torre Golf og denne velplanlagte opgraderede gavllejlighed bygget i 2018 med en stor terrasse på 18,5 kvm i dejlig solposition og med udsigt over golfbanen Saurines (designet af den berømte Jack Nicklaus). Dette er perfekt til dig, der trives i et roligt område tæt på en velplejet golfbane og natur. I det fælles område er der flere dejlige pools, 450 m til velassorteret minimarked, der er også en fælles tagterrasse, og privat parkering er tilgængelig samt parkeringspladser for gæsterne. FIBER trækkes tilbage. Området overvåges 24 timer i døgnet.

Fordelt på omkring 67 kvm er der to soveværelser, et badeværelse og stue og køkken i en delvist åben grundplan. Lejligheden har en konstant lys følelse og let møblerede overflader.

Stuen har en indbydende fornemmelse, og der er masser af plads til en sofa, tv-møbler og en spiseplads til fire personer. Fra stuen åbnes skydedøre til den private terrasse med en dejlig beliggenhed og med en flot udsigt, her er der masser af plads til lounge møbler.

Køkkenet er i en delvis åben grundplan til stuen, det adskilles via en fleksibel bardisk. Køkkenet er overfladeeffektivt og har gode opbevaringsmuligheder bag det hvide skabs udvendige. Et langt smalt vindue giver en dejlig lysindgang og arbejdslys.

To rummelige soveværelser, det ene er i dag indrettet med en dobbeltseng og et natbord, mens det andet har to enkeltsenge og et sengebord. Begge værelser har beroligende placeringer og behagelige lysstrømme.

Badeværelset er stilfuldt, har et sober farveskema og er udstyret med toilet, vask med kommode og brusebad med glasvæg. Fuldt flisebelagte vægge og fliser med gulvvarme.

Kontakt os i dag!

Front Line GolfGolfview
Apartment
Ref: 361-03370P

Vil du vide mere?

  Loading...

   Anslåede månedlige omkostninger

   € / måned*

   * Driftsomkostninger tilføjes

   Din alder:

   Angiv venligst alder. Afskrivninger beregnes over 30 år eller antal år tilbage til din 70-årsdag.   Lån regnemaskine

   Pris:

   Forskud (min 20 %):

   Interesse:

   Fakta

   • Front Line Golf
   • Airconditioning
   • Glimrende tilstand
   • I golfresort
   • Golfview
   • Security Service24h
   2
   Din agent for denne bolig

   Gustav Keding

   +34 640 138 847 gustav@serneholtestate.com
   Svensk / Engelsk
    Flere filtreSe ejendomFiltrer søgning
   • Nulstil