Køb

Køb af bolig i Spanien

Drømmer du om en bolig i Spanien? Vi på Serneholt Estate har det, der skal til, for at din drøm kan gå i opfyldelse. Det er hverken svært eller bøvlet at købe bolig i Spanien, når bare man får den rigtige information om købsprocessen. Vi har mange års erfaring i at sælge boliger, så med os kan du som kunde føle dig tryg og sikker. Vi har udviklet en enkel og god købsvejledning, som du kan læse i ro og mag. Vi er selvfølgelig kun en telefonsamtale eller en e-mail væk, hvis du har spørgsmål eller noget, du er i tvivl om. Et vellykket boligkøb for dig som kunde er en vellykket opgave for os som mægler.

the secret

Når vi sælger en bolig, markedsfører vi den maksimalt til vores kunder og andre mæglere. Vi ved godt, at der kan være gode grunde til et mindre offentligt salg af sit hjem. Takket være vores store kunderegister har vi gode muligheder for at matche en bolig med den rigtige køber, uden at andre behøver at få det at vide. Vi kalder det the Secret!

KØBSPROCES I TRE TRIN

FORBEREDELSER

Første trin i købsprocessen er forberedelse i form af blandt andet finansiering, valg af advokat samt sørge for NIE-nummer.

FREMVISNING OG AFGIVELSE AF BUD

En vellykket fremvisning handler om engagement og lydhørhed fra mæglerens side. På den måde ser du kun de boliger, som vi er sikre på passer til dine ønsker. Hvis du har fundet den rigtige bolig, hjælper vi med at forhandle pris og betingelser med sælgeren, og derefter skrives der oftest en reservationsaftale. I forbindelse med den skal der også betales et depositum (normalt 6.000 euro), enten til din advokats klientkonto eller til vores klientkonto. Inden for 2-3 uger skriver advokaten den private købskontrakt efter at have udført de juridiske undersøgelser. I den forbindelse betales der ofte en udbetalingpå 10 % af købesummen minus depositummet.

KONTRAKT

Du behøver som køber ikke at være til stede under købet. Hvis du ikke kan være til stede, hjælper vi med den nødvendige dokumentation, for at vi kan ordne hele processen for dig. Notaren tager imod betalingen og har ansvaret for at indbetale skatter og afgifter samt videresende slutbeløbet til sælger. Sælger får 97 % af købsprisen. De resterende 3 % betaler du som køber til det spanske skattevæsen. Dette er en form for sikkerhed for, at sælger opfylder sine skattemæssige forpligtelser og opgiver sin fortjeneste ved salget i Spanien. Når sælgeren har opfyldt alle myndighedskrav, udbetales de 3 % til sælger.

    Flere filtreSe ejendomFiltrer søgning
  • Nulstil

Hyppige søgninger

Orihuela Costa Villaer | Lejligheder Fuengirola Villaer | Lejligheder Mijas Villaer | Lejligheder Marbella Villaer | Lejligheder Nueva Andalucia Villaer | Lejligheder Puerto Banus Villaer | Lejligheder Estepona Villaer | Lejligheder El Paraiso Villaer | Lejligheder Manilva Villaer | Lejligheder La Duquesa Villaer | Lejligheder